Diensten

Onafhankelijk verzekeringsadviseur

Wij adviseren particulieren en bedrijven op het gebied van schadeverzekeringen en inkomensverzekeringen. Vanuit uw wensen en situatie gaan wij op zoek naar de verzekeringen die het best bij u en uw budget passen. Wij drinken graag met u een bakje koffie om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen.

Particuliere schadeverzekeringen

Als particulier komt er ontzettend veel informatie over diverse verzekeringen op u af. Wij helpen u graag door de bomen het bos te zien. Samen met u inventariseren wij uw risico’s, kijken wij naar uw situatie en zoeken zo de verzekeringen die het best bij u passen.

 

shutterstock_569376328
shutterstock_566476294

Zakelijke schadeverzekeringen

Ondernemen brengt verschillende risico’s met zich mee, die u goed kunt verzekeren. Wij brengen uw bedrijfsrisico’s in kaart, waarbij we gezamenlijk gaan bepalen welke risico’s u wel en niet moet gaan verzekeren. Wij helpen u bij de bemiddeling- en het afsluiten van de juiste en meest voordelige verzekeringen.

Inkomensverzekeringen

Inkomensverzekeringen zorgen ervoor dat u of uw personeel, in geval van arbeidsongeschiktheid of ziekte, nog steeds inkomen krijgt. Wilt u zich indekken tegen dit risico? Dan adviseren wij u om één of meerdere inkomensverzekeringen af te sluiten.

shutterstock_703607806
shutterstock_1043656987

Hypotheken, pensioenen en levensverzekeringen

PZA Beheer beschikt over een groot en betrouwbaar netwerk van hypotheekadviseurs, pensioenadviseurs en financial planners waarmee wij u in contact kunnen brengen.